Fasade

 

Fasadens uttrykk er helt avgjørende for den totale estetiske opplevelsen av ethvert bygg.

 
Farger, overflater, struktur og forholdet til hele konstruksjonen setter sitt eget preg. Fibersementproduktene fra ivarsson utgør et mangfold, som igjen gir uttallige muligheter til å skape spennende, anderledes, luftige og utradisjonelle fasadeløsninger. Det gjelder også i forholdet til andre byggematerialer som glass, tre, metall eller mur. Fibersement løsningene går elegant sammen med andre materialer, enten som en naturlig match, eller som en kontrast, som gir liv til fasaden. Bruk plateformater i tilpassede størrelser, monter vannrett, loddrett, på klink, eller 1 på 2. Mulighetene til å gi din bygning sitt eget arkitektoniske særpreg er mange og med vårt brede tilbehørsprogram får du en flott totalløsning. Vårt sortiment inneholder et bredt spekter av kvalitetsprodukter til din fasade.

 

  

Nå er det mulig å bestille magasinet A+D hos oss. A+D er et magasin, som bidrar til å gi arkitekten inspirasjon til nye prosjekter.

 

Magasinet viser flotte bilder av arkitektoniske bygninger i fibersement, med tilhørende beskrivelse av prosjektet.

 

Klikk på magasinet  for å bestille magasinet.

 

ivarsson . Postboks 222 . N-0614 Oslo . T: +47 21 09 66 00 . F: +47 21 09 66 05 . M: ivarssonnorge@etexgroup.com

Vi bruker informasjonskapsler på våre hjemmesider

Vi bruker informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen og gjøre det enklere for deg og andre å bruke vår hjemmeside.
Ved å trykke videre på siden, aksepterer du at vi kan bruke informasjonskapsler for å logge din atferd på siden.
Jeg vil gjerne lese mer om informasjonskapsler