Herresete og vikinghus på samme tid

 

 

 

Spirit Wholesale ApS hadde behov for nye og større lokaler, som inspirasjon for både medarbeidere og gjester. Resultatet ble et uvanlig byggverk.

 

Det krever inspirasjon å lage lekre barneklær. Og selge dem.
 

 

Så da den opprinnelige bindingsverksgården til slutt ble for liten hadde designerparet bak klesmerker som MEE TOO og NEXT LEVEL behov for noe spesielt til sine omkring 45 medarbeidere og de mange danske og utenlandske gjestene som besøker firmaet.

 

 

 

Svaret ble et uvanlig og storslått hovedkontor like utenfor Vejle, hvor en stor hovedbygning med utforming som frambringer minner om en engelsk herregård, ble supplert med ekstra bygninger som på mange måter bringer tankene hen på danskenes fortid, nemlig vikingetiden.
 

 

Den store vinkelbygningen, som blir brukt til lager og showroom, er kledt med svart ivarplank Cedral, som bevarer stedets naturtro fremtoning og fornemmelsen av at det skapes noe spesielt på dette stedet. Opprinnelig var tanken at bygningen skulle være i tre, men byggherrens bekymring omkring vedlikehold fikk arkitekten til å foreslå ivarplank, som han tidligere hadde brukt til tre butikker i Blåvand. Ved å bruke ivarplank sørger man nemlig for at vedlikeholdet blir minimalt, fordi panelene har treets utseende og utrykk, men fibersementens egenskaper, blant annet at materialet stort sett er vedlikeholdsfritt.
 

På den måten kunne man på samme tid oppnå det rustikke, vikinginspirerte uttrykket, og holde vedlikeholdsbehovet nede på et minimum.
Samtidig sikrer de store, imponerende vinduspartiene og elegante løsningene omkring dem, en spesiell opplevelse av de fantastiske bygningene.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta om ivarpanel
* ivarpanel leveres både i Cedral med trestrukturens overflate, og Smooth med en stilren, glatt overflate
* ivarpanel råtner ikke
* ivarpanel dekker seks prosent mer enn tilsvarende produkter og er 20 prosent tykkere
* ivarpanel er brannsikker
* ivarpanel er påvirkes ikke av varme/kulde og splintrer/sprekker ikke
Les mye mer på www.ivarpanel.no

 

Tilbake til refrenser

 

ivarsson . Postboks 222 . N-0614 Oslo . T: +47 21 09 66 00 . F: +47 21 09 66 05 . M: ivarssonnorge@etexgroup.com

Vi bruker informasjonskapsler på våre hjemmesider

Vi bruker informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen og gjøre det enklere for deg og andre å bruke vår hjemmeside.
Ved å trykke videre på siden, aksepterer du at vi kan bruke informasjonskapsler for å logge din atferd på siden.
Jeg vil gjerne lese mer om informasjonskapsler