60-tallshuset ble til fremtidens perle

Det var et ansiktsløft ut over det vanlige da et anonymt hus på en av Esbjergs bedre adresser ble til en perle med havutsikt.

 

 

 

Når man ser huset i dag er det vanskelig å forestille seg.
 

 

På den attraktive tomten i nærheten av havet i Esbjerg sto det i mange år en liten enebolig som man neppe ville stanse opp ved, med mindre man hadde noe der å gjøre.
 

Men etter en gjennomgripende totalrenovering står huset i dag som en arkitektonisk perle hvor det er lekt med mulighetene på tomten, skapt mange spennende vinkler og detaljer og, ikke minst, bygget på en ekstra etasje som har bragt den ettertraktede havutsikten nærmere.

 

 

 

Til å skape det riktige uttrykket ble det valgt å bruke ivarssons eksklusive fasadeplate Frontline i en mørk gråfarge, sammen med en hvit plate i en rekke inndekninger. Arkitekten ønsket en sterk, varig farge, og det elegante, grå uttrykket understrekes av de slanke, svarte vinduene og hvite, pussede fasadeflater.
 

 

Frontline-platen har på samme tid en ekstra sterk overflatebehandling, som ikke bare gjør platen selvskreven for det nordiske klimaet, men også for den våte, salte havluften som det "nye" gamle huset nå står og troner i.

  

 

 

 

 

 

Tilbake til referenser

ivarsson . Postboks 222 . N-0614 Oslo . T: +47 21 09 66 00 . F: +47 21 09 66 05 . M: ivarssonnorge@etexgroup.com

Vi bruker informasjonskapsler på våre hjemmesider

Vi bruker informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen og gjøre det enklere for deg og andre å bruke vår hjemmeside.
Ved å trykke videre på siden, aksepterer du at vi kan bruke informasjonskapsler for å logge din atferd på siden.
Jeg vil gjerne lese mer om informasjonskapsler